TEXNOLOGIYALARNING INGLIZ TILINI O‘RGANISHGA TA'SIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va raqamli resurslarning ingliz tilini o‘rganishga samarali ta’siri keng yoritilgan. Texnologiyalar yordamida ingliz tilini o‘rganishning asosiy ustunliklari, interaktiv ta’lim vositalari, multimediaviy dasturlar, onlayn platformalar va sun’iy intellekt asosida ishlab chiqilgan yangi vositalarning o‘quvchi va talabalar til ko‘nikmalarini rivojlantirishga qo‘shgan hissasi o‘rganilgan. Ish jarayonida praktika va nazariy tadqiqotlar natijalari asosida texnologiyalarning ingliz tili ta’limidagi dolzarb o‘rni, imkoniyatlari hamda dars faoliyatiga joriy qilinishi tahliliga alohida e’tibor qaratilgan.