MAKTAB MUHITINING PSIXOLOGIK XAVFSIZLIGINI BAHOLASH VA RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab muhitining psixologik xavfsizligini baholash va rivojlantirishning nazariy hamda amaliy psixologik jihatlari tahlil qilingan. Maktabdagi psixologik iqlimning o‘quvchilar, pedagoglar va ota-onalar o‘rtasidagi munosabatlarga ta’siri, psixologik xavfsizlikni ta’minlovchi omillar, diagnostika usullari hamda uni rivojlantirishga qaratilgan psixologik yondashuvlar yoritilgan.