INKLYUZIV TA’LIMNI JORIY ETISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada inklyuziv ta’limni joriy etishning pedagogik-psixologik asoslari, maxsus ta’lim ehtiyojlariga ega bo‘lgan o‘quvchilarni umumiy ta’lim jarayoniga samarali integratsiya qilishning ilmiy yondashuvlari tahlil qilingan. Shuningdek, pedagog, maktab psixologi, maxsus pedagog va ota-onalar hamkorligining ahamiyati hamda inklyuziv ta’lim samaradorligini oshirishga xizmat qiluvchi amaliy metodlar yoritilgan.