ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI O‘QITISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Zamonaviy ta’lim texnologiyalari, interfaol metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari hamda individual yondashuv asosida tashkil etilgan darslarning samaradorligi tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarning nutqiy rivojlanishi, muloqot kompetensiyasi va mustaqil fikrlashini shakllantirishda innovatsion metodlarning o‘rni ochib berilgan.