MAGNIT MAYDON INDUKSIYASI. MAGNIT MAYDONI HOSIL QILISH. - Xasanova Mavjuda Esanovna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada magnit maydon induksiya va magnit maydon hosil qilish haqida bayon qilinadi.