TALABALARNI ELEKTRON AXBOROT MUHITIDA KASBIY KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Eshquvvatov Ulug‘bek Abdulla o‘g‘li (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotasiya. Ushbu maqola ta’lim jarayonida muhandis kadrlarni elektron axborot muhitida ko’nikma malakasini oshirish mazmuni va sifatiga qo’yiladigan talablarni zamonaviy yondashuvlar asosida takomillashtirish, kasbiy faoliyati davomida davriy va uzluksiz metodik tayyorgarligini oshirish texnologiyalar masalalari bayon qilingan.