INNOVATSION IQTISODIYOTNI SHAKLLANTIRISHDA INTELLEKTUAL MULKNING AHAMIYATI - Nasirillayeva Nadida Otabek qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Bugungi shiddat bilan o‘zgarayotgan davrda davlatlar o‘z taraqqiyot yo‘lini intellektual mulk sohasini rivojlantirish orqali belgilamoqda. Ilm-fanning cheksiz yutuqlari jamiyatning barcha tarmoqlariga tadbiq etilishi esa mamlakatimizda intellektual mulk sohasini yanada takomillashtirishni talab etmoqda. Mazkur maqolada innovatsion iqtisodiyotda intellektual mulkning roli va uni rivojlantirishning muhim jihatlari ko‘rib chiqilgan.