O‘ZBEKISTONDA MOLIYAVIY HISOBOTLARNING XALQARO STANDARTLARINI JORIY QILISHNING AMALDAGI HOLATI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH - Abduxalilova Jamila Ixtiyor Qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezis O’zbekiston bank tizimidagi tijorat banklarida moliyaviy hisobotlarning xalqaro standartlarini joriy qilishning amaldagi holati va uni takomillashtirishga bag’ishlangan. Tadqiqot maqsadi moliyaviy hisobotlarning xalqaro standartlarini joriy qilishning mavjud muammolarni aniqlash hamda ularni bartaraf etish yo’llarini ishlab chiqishdan iborat.