YANGI O‘ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIK FAOLIYATINING SHAKLLANISH VA KENGAYISH TENDENSIYALARI - Abduvaxobov Shohijahon Muxammadjonovich, (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston sharoitida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Mamlakatda mazkur sohalarning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, davlat tomonidan ko‘rsatilayotgan rag‘batlantiruvchi chora-tadbirlar, huquqiy va moliyaviy muhitda yuz berayotgan islohotlar hamda ularning tadbirkorlik sub’yektlarining o‘sish sur’atlariga qanday ta’sir ko‘rsatayotgani ilmiy jihatdan o‘rganilgan.