O‘ZBEKISTONDA MOLIYAVIY HISOBOTLARNING XALQARO STANDARTLARINI JORIY QILISHNING AMALDAGI HOLATI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH - Abduxalilova Jamila Ixtiyor Qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu  tezis  O'zbekiston bank tizimidagi  tijorat banklarida moliyaviy hisobotlarning xalqaro standartlarini joriy qilishning amaldagi holati va uni takomillashtirishga   bag'ishlangan. Tadqiqot maqsadi moliyaviy hisobotlarning xalqaro standartlarini joriy qilishning mavjud  muammolarni  aniqlash  hamda  ularni  bartaraf etish  yo'llarini  ishlab  chiqishdan  iborat.