(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Mazkur maqolada masofaviy ta’lim sharoitida talabalarning mustaqil ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirishning pedagogik jihatlari tahlil qilinadi. Mustaqil ta’lim faoliyatini tashkil etish, raqamli ta’lim platformalaridan samarali foydalanish hamda o‘qituvchi va talaba o‘rtasidagi teskari aloqaning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, mustaqil ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiluvchi metod va vositalar tavsiflanadi.