(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Maqolada qishloq xo‘jalik yer maydonlarini normativ qiymatini aniqlashda qishloq xo‘jalik ekinlari va bonitet balli hisobga olgan holda foyda, rentabillik asosidagi daromadli yondashuvdan foydalanib aniqlanadi.