(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘qitish va baholashda qo‘llaniladigan xalqaro standartlar, ayniqsa CEFR va xalqaro test tizimlarining ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritiladi.