(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqola Muhammad Sodiq Qoshg’ariy asarlaridagi tarbiyaviy qarashlarining yosh avlodga yetkazish va ma’naviy-axloqiy ahamiyati haqida ko’rib chiqamiz.