(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining oliy ta’lim jarayoniga integratsiyasi va ularning pedagogik samaradorlikka ta’siri tahlil qilinadi. Sun’iy intellekt asosidagi tizimlarning ta’lim jarayonini individuallashtirish, baholashni avtomatlashtirish va ta’lim sifatini oshirishdagi imkoniyatlari yoritilgan. Tadqiqot natijalari ushbu texnologiyalar oliy ta’limda innovatsion ta’lim muhitini shakllantirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.