(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada ijtimoiy davlatda huquqiy normalarning davlatlar va fuqarolar oʻrtasidagi munosabatlariga ta’siri va rivojlanish tendensiyalari oʻrganiladi.