(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Maqolada texnologiya darslarida o’quvchilarga Qo’qon shahri misolida kasb-hunarga oid ayrim atamalar haqida ma’lumot berish bo’yicha uslubiy tavsiyalar yoritilgan.