(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sport mashg‘ulotlarining yoshlar salomatligini mustahkamlashdagi o‘rni, jismoniy faollikning organizm rivojiga ta’siri hamda sog‘lom turmush tarzini shakllantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot jarayonida sport mashg‘ulotlarining jismoniy va ruhiy holatga ijobiy ta’siri tahlil qilinib, ilmiy xulosalar berilgan.