(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ta’lim tizimiida amalga oshirilayotgan islohatlar, ta’lim tizimidagi o‘rganilayotgan tahliliy vazifalar, ta’lim jarayonida amaliyotga tatbiq etilayotgan yangiliklar, ta’lim tizimini barqaror rivojlantirishda qo‘llanilayotgan innovatsion texnologiyalarning ahamiyati to‘g‘risida so‘z yuritiladi.