(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda rivojlantiruvchi ta’lim jarayonining transformatsion modeli hamda uning sempatik-pedagogik asoslari yoritilgan. Ta’lim jarayonida transformatsion yondashuvni qo‘llash orqali o‘quvchi shaxsining intellektual, emotsional va ijtimoiy rivojlanishini ta’minlash masalalari tahlil qilinadi. Sempatik-pedagogik asoslar rivojlantiruvchi ta’limning muhim omili sifatida talqin etiladi.