(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada Shahrisabz shahridagi oqova suvlarni tozalash inshootining amaldagi ekologik va texnologik holati baholangan. Inshootda qo‘llanilayotgan tozalash bosqichlari, ularning samaradorligi hamda atrof-muhitga ta’siri tahlil qilingan. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, mavjud texnologiyalarning afzallik va kamchiliklari aniqlanib, ekologik xavfsizlikni oshirish bo‘yicha takliflar berilgan.