(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Bugungi kunda mamlakatimizda amalga oshirilayotgan keng qamrovli islohotlar ta’lim tizimiga ham bevosita va sezilarli ta’sir ko‘rsatmoqda. Ta’lim sohasida yuqori samaradorlikka erishish, zamonaviy talablar darajasida kadrlar tayyorlash maqsadida xalqaro tajriba va innovatsion texnologiyalarni joriy etish Yangi O‘zbekiston sharoitida muhim vazifa hisoblanadi. Chunki har bir sohaning rivoji, avvalo, shu soha mutaxassislarining bilim darajasi, tafakkuri va malakasiga, shuningdek, ilg‘or xorijiy tajribalarni qay darajada o‘zlashtirganiga bog‘liqdir.