(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada termitlar turkumini tarqalishi hamda ahholi turar joylariga, mebel, libos va oyoq kiyimlarga yaroqsiz holga kelishi, turli yovvoyi o‘simliklarga, daraxt va ekinlarning qurishi, sug‘orish kanallariga, jiddiy zarar keltiradi.O‘zbekiston hududida uchraydigan turlari haqida malumotlar keltirilgan.