(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
FTTx va DSL texnologiyaga asoslangan abonent kirish tizimlarini optimallashtirish hamda tekshirishni nazorat qilish masalalari ilmiy tekshirish tahlili. Qabul qilingan har ikki texnologiyaning ishlab chiqarish darajasi, kechikish ko’rsatkichlari, o’tkazuvchanlik quvvati va xizmat sifati parametrlari solishtirilib, sifat afzallik va sifatga ega. , tarmoq arxitekturasini optimallashtirish, resurslarni qayta taqsimlash va zamonaviy signal usullarini qo’llash orqali xizmat sifatini yaxshilash bo’yicha amaliy takliflar ishlab chiqiladi. Ushbu yordam po kenglosali taklifni yaxshilashda samarali yordam beradi.