QO‘CHQOR NORQOBIL HIKOYALARIDA LEKSIK TAKRORLAR MATN QISMLARINI BOG‘LOVCHI VOSITA SIFATIDA (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Ushbu maqolada leksik takrorlarning badiiy matn qismlarini bog‘lovchi vosita ekanligi va ularning Qo‘chqor Norqobil hikoyalarida tutgan o‘rni haqida so‘z boradi.