ELEKTRONNING SOLISHTIRMA ZARYADINI ANIQLASH (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Ushbu laboratoriya ishida elektronlarning magnit maydonida og‘ishi asosida ularning solishtirma zaryadi   aniqlanadi. Tajriba davomida elektron nur trubkasi, Gelmgolts g‘altaklari, voltmetr va ampermetr yordamida o‘lchovlar olib borildi, natijalar qayta ishlanib, solishtirma zaryadning tajriba qiymati olindi.