IJTIMOIY MULOQOT JARAYONIDA MAQOLLARNING AHAMIYATI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Maqolada ijtimoiy muloqot jarayonida maqollarning kommunikativ, tarbiyaviy va madaniy ahamiyati tahlil qilinadi. Maqollar nutq madaniyati, milliy qadriyatlar va axloqiy me’yorlarni shakllantirishdagi roli bilan bir qatorda, muammolarni yumshatish va jamiyatda ijobiy muloqotni rivojlantirishdagi o‘rnini ham yoritadi.