YOSHLARNI MILLIY QADRIYATLAR RUHIDA TARBIYALASHDA JALOLIDDIN RUMIYNING “MASNAVIY MA’NAVIY” ASARI HAQIDA (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Ushbu maqolada Jaloliddin Rumiyning “Masnaviy ma’naviy” asarining qisqacha talqini, xamda uning talqinida falsafiy hikmatnavislik an’anasining davomiyligi yoritilgan.