TA’LIM VA TARBIYA JARAYONIDA DIDAKTIK VOSITALARDAN FOYDALANISHNING DOLZARB VAZIFALARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimida didaktik vositalarning o‘rni, ularning o‘quvchi shaxsini har tomonlama rivojlantirishdagi ahamiyati, zamonaviy ta’lim jarayoniga tatbiq etish imkoniyatlari tahlil etilgan. Shuningdek, o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini oshirishda didaktik vositalardan foydalanishning zamonaviy yondashuvlari, raqamli texnologiyalar bilan integratsiyasi ham yoritilgan.