MUHAMMAD SODIQ QOSHG’ARIY ASARLARIDA MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYANING PEDAGOGIK ASOSLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqola Muhammad Sodiq  Qoshg’ariy asarlaridagi tarbiyaviy qarashlarining yosh avlodga yetkazish va ma’naviy-axloqiy ahamiyati  haqida ko’rib chiqamiz.