TIJORAT BANKLAR FAOLIYATIDA MOLIYAVIY TEXNOLOGIYALARNING TASNIFLANISHI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Tezisda tijorat banklari faoliyatida qo‘llanilayotgan moliyaviy texnologiyalarning asosiy turlari va ularning tasnifi ko‘rib chiqilgan. Moliyaviy texnologiyalarni funksional va texnologik yo‘nalishlar bo‘yicha guruhlash bank faoliyatini raqamlashtirish va samaradorligini oshirishda muhim ahamiyatga ega ekani asoslangan.