TIJORAT BANKLARINING YASHIL MAHSULOTLARI: BARQAROR RIVOJLANISH VA MOLIYAVIY SAMARADORLIK (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu tezisda tijorat banklarining yashil mahsulotlari va ularning moliyaviy samaradorlikka ta’siri tahlil qilindi. KPI ko‘rsatkichlari asosida olib borilgan tahlil yashil mahsulotlar banklarning rentabelligini oshirish, kredit risklarini kamaytirish va moliyaviy barqarorlikni mustahkamlashga xizmat qilishini ko‘rsatdi.