MUSTAQILLIK YILLARIDA O’ZBEKISTONDAGI MA’NAVIY VA MADANIY TARAQQIYOT. (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu tezisda davlatimizning mustaqillik yillaridagi ma’naviy va ma’rifiy hayoti, buyuk ajdodlar tarixiy shaxslarga bo’lgan e’tibor, madaniyat va san’at sohasining rivojlanishi, millatlararo va dinlararo munosabatdagi barqarorlikni ta’minlashga doir davlat siyosatini qisqacha bayoni tahlil qilingan.