VOLEYBOL OʻYINIDA TOʻPNI BOSHQARISH TEXNIKASINI OʻRGATISH USLUBIYATI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada valeybol o‘yinida to‘pni boshqarish texnikasi yoritilgan. Unda to‘pni pas berish, qabul qilish, hujum qilish va blok qo‘yish kabi asosiy texnikalar haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, ushbu texnikalarning o‘yin sifatiga ta’siri va ularni rivojlantirish usullari haqida ham so‘z yuritiladi.