LOYIHALASH TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA BO'LAJAK FIZIKA FANINNING PEDAGOGIK TAHLILI. (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada loyihalash texnologiyalari asosida bo‘lajak fizika fani o‘qituvchilarini tayyorlash jarayoni pedagogik jihatdan tahlil qilinadi. Unda zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanish orqali talabalarda mustaqil fikrlash, muammoli vaziyatlarni hal etish va kasbiy kompetensiyalarni shakllantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, loyihaviy ta’limning fizika fanini o‘qitish samaradorligini oshirishdagi o‘rni asoslab beriladi.