OLIY TA’LIM MUASSASALARDA TALABALARNING MULOQOT MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada muloqot madaniyati asosida talabalarning kommunikativ kompetensiyalarini rivojlantirishning nazariy asoslari va kompetensiyaga asoslangan yondashuv, muloqot madaniyatini va uning xususiyatlari pedagogik muloqot, ta'lim-tarbiya jarayonini samarali tashkil etishda muloqotning o`rni haqida  ma’lumot berilgan.