KATTA HAJMDAGI MA’LUMOTLARNI BOSHQARISHDA VEB SAYTNI TAYYORLASH TAHLILI. (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada katta hajmdagi ma’lumotlarni boshqarishda veb saytni tayyorlash jarayoni va uning ahamiyati tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot texnologiyalari sharoitida Big Data tushunchasi, ma’lumotlarni yig‘ish, saqlash, qayta ishlash va vizualizatsiya qilish jarayonlari muhim o‘rin egallaydi. Shuningdek, foydalanuvchilar uchun qulay interfeys yaratish, tezkor ishlashni ta’minlash va tizim samaradorligini oshirish omillari ko‘rib chiqiladi. Natijada, katta hajmdagi ma’lumotlarni samarali boshqarish uchun optimallashtirilgan veb sayt ishlab chiqish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.