QORAQALPOQ RAQSI USTASI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Maqola qoraqalpoq raqs san’ati rivojiga salmoqli hissa qо‘shgan taniqli san’atkor, milliy raqs san’atini dunyoga tanitgan О‘zbekiston va Qoraqalpog‘iston xalq artisti Polat Madreymovning ijrochilik, baletmeysterlik va pedagogik mahoratiga bag‘ishlangan.