CASE STUDY TEXNOLOGIYASI ASOSIDA MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL ETISHDA METODIKANING AHAMIYATI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada case study (keys-stadi) texnologiyasining pedagogik mohiyati, uni ta’lim jarayonida qo‘llash metodikasi hamda mashg‘ulotlarni samarali tashkil etishdagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, metodikaning bosqichlari, baholash mezonlari, o‘qituvchining roli va amaliy natijalar yoritib beriladi. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, case study texnologiyasi talabalarning tanqidiy fikrlashi, muammoli vaziyatlarda qaror qabul qilish ko‘nikmasi hamda kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishda muhim vosita hisoblanadi.