MADANIYAT VA SAN’AT MUASSASALARINI ZAMONAVIY GALOGRAMMALASHTIRISH TAMOYILLARI. (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada madaniyat va san’at muassasalarida zamonaviy galogramma texnologiyalarini joriy etishning ilmiy nazariy asoslari va amaliy ahamiyati tahlil qilingan.