O‘ZBEKISTON YOSHLARIDA UMUMINSONIY QADRIYATLARGA SODIQLIK TUYG’USINI SHAKLLANTIRISHNING AHAMIYATI VA FALSAFIY YO‘NALISHLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Ushbu maqola O‘zbekiston yoshlarida umuminsoniy qadriyatlarga sadoqat tuyg‘usini shakllantirishning ahamiyati va falsafiy yo‘nalishlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada umuminsoniy qadriyatlarning yoshlar tarbiyasidagi roli, milliy va global qadriyatlar bilan uyg‘unligi, shuningdek, etik, gumanistik va milliy-ma’naviy yo‘nalishlar orqali sadoqat tuyg‘usini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlarning ma’naviy barkamolligi va jamiyat rivojiga hissa qo‘shishida amaliy tavsiyalar berilgan