KENG QAMROVLI CHIGIT EKISH MASHINA-TARKTOR AGREGATINING ENERGETIK BAHOLASH USULI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Maqolada  dala sharoitida keng qamrovli chigit ekish mashina-traktor agregatining energetik ko‘rsatkichlarini aniqlashга oid ma’lumotlar keltirilgan.