HAMID OLIMJON IJODI VA MUSIQA. (Shoirning musiqaga oid bo’lgan asarlari misolida) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Mazkur maqolada o’zbek adabiyotida o’chmas iz qoldirgan adib, zamonasining ilg’or shoirlaridan biri bo’lgan Hamid Olimjonning ijodiy merosi va musiqaga ko’chgan asarlari tog’risida ma’lumotlar keltirilgan.