(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada talabalarni umumta’lim maktablarida o‘quv va pedagogik amaliyotga tayyorlashning ahamiyati, mazmuni va samaradorligi muhokama qilinadi. Maqolada pedagogik amaliyot jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘quv jarayonida talabalar bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirish uchun zamonaviy pedagogik texnologiyalar va metodlar taqdim etiladi. Maqola maktab o‘qituvchiligi yo‘nalishida tahsil olayotgan talabalar uchun amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishga qaratilgan.