(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimidagi innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llash va raqamli transformatsiya jarayonining mohiyatini yoritib boramiz. Tadqiqotda ta’lim jarayonida zamonaviy texnologiyalarni tatbiq etish orqali bolalarda, mustaqil fikrlash, axborot savodxonligi va kommunikativ ko‘nikmalarni rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, raqamli transformatsiyaning maktabgacha ta’lim sifatiga, pedagoglarning kasbiy kompetensiyasiga hamda ta’lim muassasalarida boshqaruv tizimini takomillashtirishga ta’siri ko‘rsatib berilgan. Ishda faoliyatga yo‘naltirilganlik, o‘yin orqali o‘qitish, individual yondashuv va ko‘rgazmalilik tamoyillari asosida innovatsion texnologiyalarni qo‘llashning pedagogik shart-sharoitlari yoritib boramiz.