(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari va umumta’lim maktablari o‘rtasidagi hamkorlikning mazmuni, maqsadi hamda yo‘nalishlari yoritilgan. Bolaning maktab ta’limiga tayyorgarligini oshirishda uzluksiz ta’lim tizimi, pedagogik, psixologik va metodik hamkorlikning o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, ota-onalar bilan ishlash, ilg‘or tajribalar va zamonaviy yondashuvlar misolida hamkorlikning amaliy ahamiyati ko‘rsatib berilgan.