(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola ustoz-shogird an’analari pedagogik mohiyati va ularning tarbiyaviy jarayonlardagi o’rnini chuqur tahlil etishga qaratilgan. Unda qadimgi an’analar asosida shakllangan ustoz-shogirt munosabatlarining tarixiy ildizlari, axloqiy-ruhiy qadriyatlarni uzatishdagi o’ziga xosligi va zamonaviy ta’lim tizimidagi ahamiyati yoritiladi.