(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida mumtoz qo‘shiqlardan foydalanishning pedagogik, tarbiyaviy va ma’naviy ahamiyati yoritiladi. Mumtoz qo‘shiqlarning o‘quvchilarga ta’siri, ularni ma’naviy barkamol, estetik didli va madaniyatli shaxs sifatida shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi.