(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ritmika va xoreografiya mashg‘ulotlarining ahamiyati va samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilindi. Shuningdek, mashg‘ulotlarni tashkil etishdagi muammolar va amaliy tavsiyalar taqdim etilgan.