(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada musiqa oʻqituvchilarining kasbiy-pedagogik mahoratini va uning bir tarmogʻ sanaladigan kasbiy kompetensiyasini oshirish ahamiyati haqida soʻz boradi. Bugungi kun musiqa oʻqituvchilari faoliyati samaradorligini, pedagogik faoliyatini yoʻlga qoʻyishda avvalo, unda pedagogik mahorat, har bir pedagogik jarayonda zarur boʻlgan kompetensiya turlariga egalik faoliyatdagi ahamiyati yoritib oʻtilgan.